top of page

Yokoso Promoties

Momenteel is er geen promotie beschikbaar. Stay Tuned!

Welkom op onze promotiepagina! Hier vind je alle tijdelijke aanbiedingen en speciale deals die we momenteel aanbieden. Houd deze pagina goed in de gaten om te profiteren van onze beste aanbiedingen en kortingen op ons heerlijke assortiment sushi, drankjes en meer.

Onze promoties zijn slechts tijdelijk beschikbaar en kunnen op elk moment veranderen of verdwijnen, dus zorg ervoor dat je deze pagina regelmatig bekijkt om geen enkele kans te missen om te genieten van onze heerlijke gerechten tegen een gereduceerde prijs. Of het nu gaat om een speciale aanbieding voor een bepaald gerecht, een korting op je volgende bestelling, of een unieke deal die alleen hier beschikbaar is, je vindt het allemaal hier.

Heb je vragen over onze promoties of wil je meer informatie over ons menu? Neem gerust contact met ons op en ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen. Bedankt voor je interesse in ons sushi restaurant en we kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Hoe kan je promotie codes gebruiken?

Deze codes zijn zowel in het restaurant als bij een online bestelling geldig. Als je in het restaurant bent, kun je jouw code bij de kassa inwisselen met de hulp van een medewerker. Voor online bestellingen is er op de laatste betalingspagina een veld waar je de promotiecode kunt invoeren. Het is belangrijk om het exacte item te kiezen dat beschreven staat op de promotie.

hoe gebruiken
Contact

Afhaal Sushi

Yokosos sushi kan je komen afhalen op twee locaties: Mechelen en Gent. Wij zijn geopend van 11:30-14:30 en van 17:30-21:30. Onze menukaart biedt een ruime keuze aan sushi van hoge kwaliteit, bereid met kraakverse ingrediënten. Snelle lunch of uitgebreid avondmaal? Het kan allemaal bij Yokoso sushi, kom langs en ontdek het zelf!

Sushi Thuisbezorgd

Woon je in de omgeving van Gent en heb je zin in heerlijke sushi? Werk je in of rondom Gent en zoek je sushi die op kantoor geleverd kan worden? Dan ben je bij Yokoso sushi aan het juiste adres! Plaats jouw bestelling minstens 1 dag op voorhand en wij bezorgen tot 40 km rond Gent. Check hier of je woont of werkt binnen onze leverzone

Gent

Voldersstraat 17A, 9000 Gent

+32 473 61 10 72

dine@yokososushi.eu

open 7/7

11:30u - 14:30u en 17:30u - 21:30u.

Mechelen

IJzerenleen 21, 2800 Mechelen

+32 473 61 10 72

dine@yokososushi.eu

open 7/7, enkel op maandag zijn we gesloten

11:30u - 14:30u en 17:30u - 21:30u.

bottom of page